Употреба

Заради своите својства потврдени со научни и клинички испитувања се препорачува да се употребува како супортивно средство затоа што:

Врши  детоксикација на организмот;

Помага во справување со разни бенигни и малигни тумори;

Супортивно за санирање на HPV вирусот , кандида и др.  гинеколошки заболувања

Проблеми со простатата и уринарниот тракт

Стабилизација и оптимизација на циркулаторниот систем;

Значително подобрување на крвната слика (холестерол, триглицериди, хемоглобин);

Спречува развој на атеросклероза и артериосклероза;

Ја подобрува функцијата на бубрезите, исфрлање на одредени видови камен во бубрегот и песок;
 

Зголемен и замастен црн дроб;

Помага при Diabetes mellitus и намалува појавата на компликации;

Ја оптимизира функцијата на ендокрините жлезди;

Ја оптимизира функцијата на ендокрините жлезди;

Брза елиминација на габични инфекции на кожа и слузокожа;

Помага при разни типови на алергии;
Има изразено антивирусно и имуномодулаторно дејство;

Прочистување – декалцификација на пинеалната жлезда

Го забрзува заздравувањето на рани и изгореници, препорачлива е и  директна апликација на правот врз истите;

Подобрување кај невро - психолошки нарушувања;
 
Се употребува во стаматологијата по хируршки и инвазивни зафати, кај болести и ранички во усната празнина, помош при парадентозни тегоби, орално и со директна апликација на непцата;
 

Помош, прочистување, заздравување по хемотерапија, радиотерапија;

И секако, секој од нас што посакува подмладување, виталност и долговечност!

Кој се може, кога и колку долго да го пие НАНОЗЕОЛИТОТ?

Овој 100% природен производ може да го користи секое лице, кое сака да ја подобри својата психо-физичка енергија, виталност и имунитет. Нанозеолитот е одличен за секој кој сака да направи детоксикација од редовната изложеноста на загадувачи во постојаната животна средина. Можат да го пијат здрави личности превентивно, сепак најголемиот благодет од моќта на овој антиоксидант ја чувстуваат болните со потешки заблувања но и оние со полесни заболувања до комплетно исчезнување на симптомите и несаканите последици од дијагностицираната болест. Препорачливо е да го пијат и лица кои секојдневно се изложени на вдишување или допир со супстанци кои се штетни за здравјето (работници во хемиски лаборатории, во фабрики за бои лакови, рудници, фабрики за бетон, печатари и др).
Ефектите на прочистување на организмот од токсините кои во современиот начин на живеење навлегуваат во нашиот организам преку храната, течностите, воздухот, се видливи уште по првата недела од консумирањето на НАНОЗЕОЛИТОТ.  Може да се користи неограничено долго, бидејќи е природен и организмот го препознава како своја материја. Во случаите кога се користи во горе набројаните заболувања, кај кои покажал извонредни резултати врз основа на пред-клинички испитувања, сепак е потребен повеќемесечен третман, бидејќи напоменуваме дека не станува збор за лекарство, туку за 100% природна високо-биолошка активна супстанца чија ефикасност се должи на прочистување и ревитализација на клеточно ниво по природен пат.

Како се консумира НАНОЗЕОЛИТОТ?

Препорачливо е да се пие 1-3 пати на ден по една кафена лажичка растворена во 200 ml вода, чај, природен  или  свежо приготвен сок. Bоедно потребно е во тeкот на денот да се консумираат два до три литра вода. Важно е да се напомене за временскиот интервал на земање, доколку лицето пие лекарства. Временскиот интервал помеѓу пиењето на лекарствата и земањето на НАНОЗЕОЛИТ треба да биде минимум 2,5-3 часа, пред или после нивното пиење, бидејќи лековите нанозеолитот ги препознава како туѓи за телото и ги елиминира надвор од организмот, намалувајќи им го и неутрализирајќи го нивното дејство.

Дали има контрадикции и нуспојави?

Не, нема никакви контрадикции, организмот го препознава како своја материја. Целосно е нетоксичен и во направените студии не е регистрирана ниту една нуспојава, не создава зависност и не се таложи во органите, туку целосно се елиминира надвор од организмот. Не може да дојде до предозирање, но сепак за да го даде најдобриот и најоптималниот ефект потребно е да се придржувате до препорачаната доза. Делува синергично и го зголемува позитивното дејство на сите препарати на природна основа, лековити билки, витамини и сл.

Каде може да се набави?

Производот NANOZEOLIT може да го купите во сите подобро снабдени аптеки ширум земјата, маркети и продавници за здрава храна. За сите дополнителни информации и прашања контактирајте нѐ на:
емејл: lucernvip@t.mk
телефон: +389 (0)70 831 406