social image
 • Најмоќниот антиоксиданс на 21 век

  Минерал со вулканско потекло со композиција на есенцијални минерали потребни за човечкиот организам

  НАНОЗЕОЛИТ

 • Зошто нашиот производ е поинаков од другите?

  Затоа што ги користиме најдобро одбраните зеолити, без примеси на материи кои се штетни по здравјето.

 • НАНОЗЕОЛИТ

  Најмоќниот антиоксидант на 21 век

  Минерал со вулканско потекло со композиција на есенцијални минерали потребни за човечкиот организам

Најмоќниот антиоксиданс на 21 век

Nanozeolit  е регистриран како додаток на исхраната, а се работи за високо биолошки активна супстанца, 100% природен минерал зеолит (clinoptilolite) во прав, со големина на честички многу под еден микрон. Овој  производ на нанотехнологијата, има единствена комбинација која дава извонредни резултати  при детоксификација на организмот па, неговиот ефект е исклучително посилен од сите досега познати антиоксиданси. Со богатиот состав на активни минерали со многу силни антиоксидациони својства ги елиминира отровите, тешките метали, слободните радикали, и врзувајќи ги за себе ги чисти преку урината, фекалиите и потта  во текот на следните 8 часа по земањето.
НАНОЗЕОЛИТ - ЧУДЕСЕН ПРИРОДЕН ИЗВОР НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ
Производител :
Луцерн ВИП ДОО Скопје

Употреба

Заради своите својства, кои се потврдени со научни и клинички студии,
по области на медицински апликации, се препорачува да се употребува како супортивно средство во:
Токсикологија
Онкологија
Гастроентерохепатологија
Пулмологија
Гинекологија и урологија
Нефрологија
Радиологија
Трауматологија
Хематологија
Стоматологија и други области

Зошто нашиот производ е поинаков од другите?

Затоа што ги користиме најдобро одбраните зеолити од кои со нанотехнолошки процес добиваме зеолит од најчист вид уситнет на нано честички, кој делува директно на клеточно ниво.
Дали ви се допаѓа производот?
Сакате да нарачате?